Bio

Soundroc?

Vanaf jongs af aan ben ik al gefascineerd door muziek en het verzamelen ervan.
Rond het jaar 2000 ben ik door vrienden in aanraking gekomen met breakdance. Snel had ik virus te pakken, en ontwikkelde mij als breakdancer. De naam soundroc is mij gegeven door de b-boys uit mijn crew.

Ik ben de man die altijd met de muziek bezig is.

Mijn carrière in de break als B-Boy heb ik helaas in 2010 door een blessure moeten beëindigen. Toen ik wist dat dansen er niet meer inzat ben ik me gaan verdiepen in het Dj-en.

Stiekem was dit altijd al een jongensdroom.

Het draaien van breakbeats heb ik me eigengemaakt door eerst te draaien met een midi controler en een laptop. Tijdens de oefensessies van mijn crew Rawthentic verzorg ik als live DJ de Breakbeats. In het jongerencentrum waar wij als crew altijd oefenen kwam ik erachter dat er Technics 1200 aanwezig waren. Het draaien met Vinyl, het echte werk.

Al snel kon ik ervaring opdoen als Battle DJ op de door ons georganiseerde breakdance battles in mijn home town Roermond (Roertown Jam / ECI breaks). Zo is mijn carrière als breakbeat DJ begonnen en kenmerk ik mij middels mijn grote muziek collectie, van de funkiest tot de hardste beats. Aangenaam DJ Soundroc is mijn naam!

soundroc-bw.jpg

Voor meer informatie e.d. kunt u mij contacteren middels het contact formulier

Gigs

01-02-2020
TBA
05-10-2019
Season Battle 2019 | Fall Edition
30-09-2019